dimarts, 4 de setembre del 2018

TORNEM AL COLE! I TENIM LOGO NOU!

Comença el curs acadèmic 2018-2019 i els de J&J Produccions ho fem amb les piles carregades per roquenrolejar a tope!
Aquest any tenim diferents reptes que ens motiven molt!

El primer és fer d’aquest blog un element referencial del rock santfeliuenc. A part de les novetats pel que fa a la música en directe (l’agenda) volem ser un “aparador” d’altres novetats (nous grups, nous treballs discogràfics) o de històries de la nostra escena (continuarem amb la saga Memòries Desafinades)
  Per un altre cantó continuarem participant en la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat. Ja hem confirmat la nostra presència i estem barrinant què fer i com millorar, cada volta més, la nostra participació.



  Una de les aventures que més gràcia ens fa per aquesta temporada és la nostra participació a la iniciativa International Clash Day. No podem avançar res per ara, però ja us anunciem que Sant Feliu de Llobregat  és la única ciutat europea que s’ha declarat “Clash City” i el dia 07 de febrer de 2019 ho celebrarem. Atents a les novetats!
Per un altre cantó, estem finiquitant el nostre llibre sobre Ian Curtis, no ens queda gaire però no som de gaire jornal... en fi. Esperem tenir-lo enllestit pels inicis del 2019!



Per acabar, tenim logo! El nostre company David Molins ens ha regalat aquesta meravella que, a partir d’ara, serà el nostre referent gràfic! La vàlvula ens recorda que som analògics, com aquells amplificadors vells però contundents que han forjat la història del rock and roll! Gràcies David! Per cert, si voleu veure els seus treballs (Kina Canya) podeu visitar la seva plana, gaudir dels seus treballs i, potser, contractar el seus serveis per dissenyar els vostres logos o aventures!


Res més,

Salut i Rock & Roll


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada