dimarts, 11 de setembre del 2018

QUTR3S TREU AL CARRER UN NOU TREBALL DISCOGRÀFIC!



La banda local Qutr3s ha tret el seu quart treball musical. Amb la seva contundència habitual l’han titulat En España huele a muerto
Per parlar de tot això i moltes coses més quedem una tarda del asfixiant agost amb el seu bateria Jordi; entre birres parlem d’aquest treball, dels seus concerts més propers, de punk, de feina i ..... de la Torre de la Presó!


 Anem a pams.....
En España huele a muerto és el quart treball d’aquesta banda punk santfeliuenca que porta donant la matraka des del 2008. La seva formació és el resultat de la unió de membres de diferents bandes (The Kapitats, Qutr3s, Nada Bueno i Apalankaos) i practiquen un punk contundent amb lletres reivindicatives que recullen tota la tradició del bo i millor del rock – punk a casa nostra. 
Amb tot això no és d’estranyar que els seu primers treballs estiguessin realitzats sota la tutela de Jorge Neurótico (baixista de la mítica banda de Terrassa Código Neurótico)
Ara, després de Terminator Cabrón i En el frenopátiko, ens arriba aquest còctel molotov musical, gravat al gener d’aquest any!

Si voleu saber més cal que us feu amb una còpia o que l’escolteu in streaming (https://qutr3s.bandcamp.com/) o....

O aneu als seus concerts!
Evidentment, qui vulgui tastar de manera real la contundència dels Qutr3s els ha de veure en directe. Ara teniu un grapat de bones oportunitats. Passem el llistat per què ho anoteu al les vostres agendes:
-                Aquest dissabte (15/09) els podeu gaudir a la Sala La Masia a Sant Boi telonejant als increïbles Inarrestabili (punk-rock des de Sardegna).
-                  El 22/09 tocaran a Esparraguera (Sala Indi)
         I a casa, el 13/10, al Festival SantFestiu (St. Feliu de Llobregat)


O participeu al nostre concurs!
Tenim dos CD’s per a regalar!
Una còpia de En España huele a muerto per al primer que respongui correctament a la pregunta ¿qui fa la intro al tema El día de la Hispanidad?
Una còpia de En el frenopátiko per a qui respongui correctament a la pregunta ¿a quina cançó col·labora Jorge Neurótico?

Apa, res més

Salut i Punk!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada