dimarts, 26 de març del 2019

J&J Produccions torna al Festival Trash Poetry (VIII Setmana de la Poesia de Sant Feliu)


Com cada primavera, torna la Setmana de la Poesia de Sant Feliu.
I un any més, i van quatre, participarem al Festival Trash Poetry amb un micro espectacle poètic - musical anomenat "Memòries Desafinades (en viu)".
La cita serà el dia 30 de març a la Sala Els Pagesos a partir de les 22.30h. Us esperem a totes!






El cartell d'aquesta edició és espectacular i la nostra aportació es centra en recordar els anys 80's.
Ara us farem un spoiler, us passem el text que ens servirà d'introducció i on expliquem de manera senzilla les intencions i el mètode de la nostra aportació.

Res més
Salut i rock & roll!

"Bona nit, deixeu-nos que recordem, com a preàmbul, aquella sentència de R. L. Stevenson que a “L’estrany cas del Doctor Jeckyl i Mr. Hide” afirma que jo no critico l’heretgia de Cain, jo sempre deixo que el meu germà es destrueixi de la manera que millor li sembli.
Quan vam decidir dedicar la nostra aportació a aquest festival als anys 80’s NO ho vam fer com un exercici de nostàlgia nauseabunda i necrofílica. Volíem reclamar de manera crua i desapassionada uns temps en els que vam descobrir els mons que ens envoltaven.
En ells ens vam trobar i ens vam reconèixer, en ells vam assumir quin era el nostre camí, no el nostre futur, el nostre camí.  
Nascuts als palaus dels suburbis aprenguérem ràpid l’eficiència de la violència com a mecanisme de control; el pare a casa, el profe al cole, el poli al carrer i el militar a la caserna.
Hem tastat totes i cadascuna de les crisis que aquest putu país ha generat, hem menjat les seves engrunes embadalits pel luxe d’una vida de rics que sempre se’ns ha negat.
Perduts en mars de ciment i asfalt només l’electricitat  distorsionada, uns glops de cervesa i unes dosis de speed ens feien sortir del malson. Una estona, només una estona.
Ben mirat ens conformàvem amb poc.
Avui volem tornar un moment a aquells dies i compartir-los amb vosaltres. Per això hem triat a dos poetes que il·lustren sense additius l’esperit d’aquella època: son el Rafael Vallbona (amb poemes extrets del seu llibre Balades de “speed” / Poemes destrossats) i El Ángel (amb poemes del seu llibre Los planos de la demolición)
La música la posaran bandes locals i del Baix Llobregat com la Banda Trapera del Río, Desechables, Excéntrics, Bach is dead, Dentrometi-2, La Descendencia.
Senyores i senyors, aquestes son les nostres Memòries Desafinades!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada