dimarts, 8 de maig de 2018

SETMANA DE CONCERTS A SANT FELIU


Setmana d´esdeveniments musicals a Sant Feliu.


Per començar podrem disfrutar del concert que farà la banda local ELS NAVEGANTS a la sala Els Pagesos a on faran un repàs dels seus treballs publicats fins ara i presentant alguna novetat. Amb la col.laboració de Victor Fernàndez , Esteban Barbaria i Albert Carrera.   


El divendres 11 de maig a la Plaça de Lluis Companys  es celebra el Festival de Reggae Walk'n'Skank-10 anys Rising Vybz, amb Kusasi Sound, Luv Mesenger, King Horror, Freedom Cry, Primatical, HiLight, Urtica i Black Up.


"Músics revolucionaris" és el títol del concert que es farà aquest dissabte a la Catedral de Sant Llorenç, amb la Coral Arquitectura i l'Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya, i dirigit per Lluís Carné.

El concert té un repertori variat i es un viatge a través de tres revolucions musicals dels últims segles : Mozart, Xostakóvitx i The Beatles. L´entrada es gratuïta amb taquilla inversa.


Aquest any el Butifarrasound arriba a l´edició numero XIV amb una gran presencia de bandes locals tals com : Calet Versions , Jazz People ,  l´espectacle infantil Reggae per Xics i  The Penguins.The Penguins, en la seva versió infantil Reggae per Xics acaben de publicar el quart disc “Ballant damunt la lluna” a on , a diferencia dels anteriors , s´hi poden trobar temes de facturació pròpia.

També properament The Penguins (versió adults) tenen previst gravar un nou disc que sortirà a la tardor amb un só més “britisch”  però cantat en català.      i a més a més podeu disfrutar de música i Djs a :


i al bar EL PANDE :

Divendres 11 de Maig
23.30 h Gerard Ranchal - Loop Session
00.30 h Sedox Dj

Dissabte 12 de Maig
13.30 h Canya + Tapa especial "Migas Alpujarreñas"
23.30 h Mark Duffy - Concert acustic

Diumenge 13 de Maig
13.30 h Canya + Tapa especial "fideuà" amb Dj R3stlessCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada