dissabte, 28 d’octubre de 2017

EL PEOR DIOS-DESECHABLES A LA SALA ELS PAGESOS


"EL PEOR DIOS"    DESECHABLES
La vida és molt perra! El 23 de desembre de 1983, un home entra en una joieria de Vilafranca armat d’una pistola (de joguina) amb intencions de donar un pal efectiu i ràpid. A l’altre cantó del taulell, la propietària observa  amb estupor a l’atracador;  dintre, el seu espòs treu una pistola d’un calaix i dispara ràpidament al paio que cau mort.

Així que avança la investigació es coneix el nom de l’atracador: es diu Miguel Gonzalez , viu a Vallirana i és el guitarrista d’una jove banda que estava cridada a ser la nova esperança blanca, els Desechables!

Aquell dia acabava la carrera de la formació original de la banda que havia cridat l’atenció de tota l’escena musical barcelonesa per la seva fúria sònica i l’atractiu animal que desprenia la seva jove cantant en escena. Però aquell dia començava també la seva llegenda al ser inclosos dins del panteó dels maleïts del rock and roll.

Al rock li agrada molt això de la necrofília..... Però alguna cosa haurien de tenir aquests Desechables perquè trenta cinc anys després el seu record estigui molt viu. El 2014 es va estrenar el documental “El peor Dios” (D. Arasanz, A. Montes i N. Tarela) que aprofundia en la història de la banda eludint els elements més truculents i amarillistas. Per un altre cantó, a Sant Feliu, un banda, els Kagallons, mantenien encesa la flama del seu record fent versions en directe dels de Vallirana durant el passat Casal Demolition Fest.
Ara, J. & J. Produccions i Els Pagesos Music Bar us ofereixen una nit tribut a Desechables. La cita serà el dia 9 de novembre a les 20h, veurem el documental i després, Despreciables, oferiran un concert on recordaran els temes més emblemàtics de la Tere, el Miguel i el Pei.  Contundència i rock and roll salvatge per rebre una tardor calenta! T’ho perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada