dimarts, 3 de juliol del 2018

JUST FOR ONE DAY - CONCERT TRIBUT A DAVID BOWIE


VIII CICLE DE MÚSICS AL JARDINS DEL PALAU FALGUERA14 JULIOL (19 h.)



Uhm, està bé. Ja se que nosaltres diem moltes vegades allò de kill your idols i que presumim d’iconoclastes, que punxem a tot volum el No more heros dels Stranglers i no se quantes xorrades més.
Sí, es cert, però això no està renyit amb el reconeixement que la figura i obra de David Bowie té sobre les nostres vides. Tampoc cal arribar fins al punt de la devoció pacata de la icona, no. Nosaltres reclamem el pes de la seves cançons sobre la nostra experiència vital; la presència constant de la seva música en les nostres vides, la sensació de que ja forma part, orgànicament, del nostre ADN.
Per això, només per això, creiem que cal fer aquest concert tribut / homenatge. La idea ens rondava ja fa molt de temps i l'havíem precuinat amb alguns dels nostres socis habituals. Al final, i amb la confirmació de les bandes, el suport del Isra (un altre dels nostres socis habituals) i la inclusió de l'acte dins de la 8ena Edició del Cicle de Músics als Jardins del Palau, i la creació per part del Peibas d'aquest peaso de cartell vam decidir tirar endavant aquesta aventura...

Senyores i senyors, amb tots vosaltres!

JUST FOR ONE DAY  
Concert Tribut a Bowie
Amb dues de les millors bandes del nostre panorama, Síbaris i TREXmania, que interpretaran el grans èxits del Gran Duc Blanc!



Ens veiem el dissabte 14 de juliol, a les 19h, als jardins del Palau Falguera.

Jo de vosaltres no m'ho perdria, esteu avisats.
I per acabar la tarda tocara el grup " El Pèsol Feréstec".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada