dilluns, 13 de novembre del 2017

TRIBUT A COPS DE ROC(K)



Nit tribut a Desechables / Sala Els Pagesos, 09/11/2017 – Sant Feliu de Llobregat

J. Jiménez & J. Coca (J. & J. Produccions) 

Explicava la Tere (a un dels extres del documental “El Peor Dios”) que un dels primers concerts de Desechables (allà pels inicis dels anys 80’s) va ser a l’aire lliure, a una pista de basquet de Vallirana, i va ser una fotuda batalla campal! Penya del mateix Vallirana va rebre a cops de roc (sense k) al grup i a aquells que s’havien apropat al poble atrets pels comentaris elogiosos que la Tere, el Miguel i el Pei havien generat des de un bon començament.
Després, la vida, el rock i la parca van prendre les regnes del grup. Al llarg d’una carrera, intermitent, la banda es va fer un nom a base de concerts salvatges i cançons elèctriques. El mes de juny del 1988 va actuar a Sant Feliu al llarg de la segona jornada de la inauguració del Casal de Joves.

Dijous passat, vint-i-nou anys després d’aquell concert, la música de Desechables va tornar a sonar a Sant Feliu! La suma d’esforços de J. & J. Produccions, la sala Els Pagesos i el grup local Despreciables (amb membres de KGLLNS, teloners dels de Vallirana al concert del 1988) van fer possible que l’electricitat dels Desechables, en format de píndoles sòniques ultra ràpides,  tornés a circular per les nostres venes i neurones. Sí, a cops de rock (aquesta vegada amb k), una veritable hòstia que ens va fer veure que l’esperit desechable està més viu que mai!
 
El set list va recollir els temes més icònics de la banda (Golpe tres golpe, El Vampiro, Quiero pasarlo bien esta noche, el Baile de la muerte, etc...) i la resposta del públic va ser incendiària. Per un moment pensava que ens havíem polit els darrers trenta anys!
La intro va se de luxe també; al visionat del documental que narra la història del grup es va afegir la presència i paraules del seu jove director, l’Alex Montes, que ens demostra que el verí subministrat pels Desechables que emmetzinà als joves dels 80’s encara té efectes per contaminar als joves del segle XXI!


Despreciables (Chase i Manu - gtr - Potas - baix- Santi -btr - i Betty Love - veus)
Estoy loca por salir de este maldito agujero

Estoy cansada de tanto de dormir en este maldito agujero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada