dilluns, 26 de juny del 2017

"BADIA ROCK CITY" DIJOUS 29 JUNY A ELS PAGESOS




J. & J. PRODUCCIONS I LA SALA ELS PAGESOS PRESENTEN AQUEST DIJOUS EL DOCUMENTAL “BADIA ROCK CITY”

Ens veiem dijous 29 de juny a les 20.30h (entrada gratuïta)



Una vegada hem finalitzat la nostra aventura radiofònica, J. & J. Produccions es llença a la promoció de noves activitats amb el rock & roll per bandera!

Una de les nostres dèries preferides és el cinema documental orientat i centrat en explicar la història del rock a través de treballs sobre grups o sobre escenes destacades. Els bons resultats que la proposta In Edit (Festival Internacional de Cinema Documental i Musical) han fet créixer les expectatives i les possibilitats del gènere aplicat al món del rock. Una prova d’això va ser la bona acceptació que va tenir el documental centrat en la La Banda Trapera del Río “Venid a las cloacas” quan la vem incloure dins d’aquell experiment anomenant “Curs de Rock & Roll” (2015)

Ara tornem amb una nova proposta que ens apropa a un lloc especial dit Ciutat Badia (ara anomenada Badia del Vallès)  i que representa com cap altre localitat el concepte ciutat dormitori (és la població espanyola amb la major densitat d’habitants per metre quadrat). L’artista polifacètic Nando Caballero debuta en la realització de documentals per parir una pel·lícula  que porta per títol Badia Rock City Aquesta és l’excusa perfecta per rememorar un temps on els joves només trobaven solució al seu negre futur a cops de guitarra; rebel·lia i distorsió a un volum brutal.

Si “tu rollo es el rock” has de venir aquest dijous a la Sala Els Pagesos, a les 20’30h; parlarem amb el Nando Caballero i veurem el seu documental!



Salut i rock & roll!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada