diumenge, 9 de juny del 2019

PRESENTACIÓ DE "IAN CURTS. CAMINA EN SILENCI" A ELS PAGESOS



Per fi, dijous 13 de juny presentem a la Sala Els Pagesos el nostre fanzine Ian Curtis. Camina en silenci. 
La cosa no hagués estat possible sense l'empenta final de Ediciones La Mordida (gràcies, moltes gràcies)
L'hora de la presentació seran les 21h i l'accès, com sempre és lliure!



L’associació local J&J Produccions (Kultura a cops de rock) portem ja un temps dedicats a defensar el rock com a element central, cultural i identitari de la nostra generació. 
En aquesta aventura hem participat vàries vegades en el Festival Trash Poetry de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu. 
A la primera edició d’aquest festival (el 19 de març de 2016) vam presentar un espectacle poètic musical centrat en la figura d’Ian Curtis (veu i líder dels inoblidables Joy Division) que portava per nom Ian Curtis. Camina en silenci.

Ara, aquell projecte es presenta en format “fanzine-llibre” publicat per Ediciones La Mordida. El volum es la suma de diferents materials entre els que destaquen els dibuixos que l’artista local Peibas, els textos del mateix Ian Curtis, poesies d’altres poetes, el disseny de la Karla Guevara i textos dels membres de J&J Produccions. 
Un treball delicat i pioner que obre la via de les publicacions vinculades amb el rock d’aquesta nova editorial.


Ara us volem convidar a la presentació d’aquest llibre a Sant Feliu de Llobregat. Com no podia ser d’una altra manera la farem a la nostra seu no-oficial: la Sala Els Pagesos. El dijous 13 de juny, a partir de les 21h, la gent de J&J Produccions i Ediciones La Mordida presentarem aquest treball a tots aquells que ens vulgueu acompanyar! 
La música la posarà el nostre dj resident Síbaris DJ Set (sí, el primo de la monja), el Josep i el Jordi faran de rapsodes i l'Esteban Barbaría serà el Mestre de Cerimònies!


Salut i Rock & Roll


J&J Produccions i Ediciones La Mordida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada