dijous, 18 d’abril del 2019

EL 23 D'ABRIL SURT AL CARRER "IAN CURTIS. CAMINA EN SILENCI"



Estem molt contents! 
Després de l'espera per fi es publica i surt al carrer el nostre treball Ian Curtis. Camina en silenci
Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el nostre fanzine serà un fet!
El podreu trobar al estand de la llibreria Barra / Llibre a la Plaça de la Vila!
Nosaltres hi serem allà a partir de les 19h per compartir amb els que vulgueu aquest important moment per a la nostra curta història.

Des de l'associació local J&J Produccions (Kultura a cops de rock) portem ja un temps dedicats a defensar el rock com a un element cultural central de tota una generació. En aquesta aventura hem participat vàries vegades en el Festival Trash Poetry de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu. A la primera edició d’aquest festival vam presentar un espectacle poètic musical centrat en la figura d’Ian Curtis (veu i líder dels inoblidables Joy Division) que portava per nom Ian Curtis. Camina en silenci.


Ara, aquell projecte es presenta en format “fanzine-llibre” publicat per Ediciones La Mordida. El volum es la suma de diferents materials entre els que destaquen els dibuixos que l’artista local Peibas, els textos del mateix Ian Curtis, poesies d’altres poetes, el disseny de la nostra amiga Karla Guevara i textos dels membres de J&J Produccions. 
Un treball delicat i pioner que obre la via de les publicacions vinculades amb el rock d’aquesta nova editorial.


Tot esperant que el nostre projecte Memòries Desafinades (amb el que col·laborem activament amb Fet a Sant Feliu) tingui una plasmació editorial també, podeu apropar-vos el 23 d’abril a la Plaça de la Vila (estand de la llibreria Barra / Llibre) per adquirir el vostre volum de Ian Curtis. Camina en silenci! 

PS: nosaltres hi serem a partir de les 19h....per signar llibres (sorry per la cursilada)
Us hi esperem!
Salut i Rock & Roll!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada