dimecres, 30 de gener del 2019

THIS IS A CLASH CITY. International Clash Day 2019



Aquest any 2019 Sant Feliu de Llobregat s’estrena como a ciutat seu del InternationalClash Day!

És aquesta una iniciativa que vol destacar el valor i poder de la música com a element de transformació social.


Per personalitzar aquest potencial, els seus organitzadors van triar com a exemple a la banda anglesa de punk rock The Clash. La seva música i llegat implica la lluita a favor dels Drets Humans o la Solidaritat Internacional i contra la injustícia, les guerres, el racisme i la violència dels poders polítics i econòmics contra les classes dites subalternes.


Per difondre aquest missatge s’ha triat la data del 7 de febrer i ciutats, estacions de ràdio i tendes de discos celebren tot un seguit d’actes entorn de la figura de Joe Strummer i els seus col·legues.

Nosaltres, J. & J. Produccions, com associació roquera inspirada pel mateix ideal, hem decidit (conjuntament amb Els Pagesos Music Bar) celebrar també aquesta efemèride.


Per a l’edició del 2019 us proposem tot un seguit d’accions que s’apleguen sota el lema (Sant Feliu de Llobregat) This is a Clash city!


La primera d’elles ha estat demanar al nostre artista plàstic de capçalera Peibas que ens fes un cartell ben potent per il·lustrar les nostres propostes.

La segona ha estat demanar als nostres amics Mark Duffy, Edgar i Alf que ens fessin una versió en vídeo de la icònica Redemption song.



En tercer lloc, i per rebentar-ho tot, el dia 7 de febrer farem un concert a la Sala Els Pagesos amb tres bandes de Sant Feliu (Public Mayor, Qutr3s i Clash City Rockers) que interpretaran tota una bateria de versions del Clash. 


Us convidem a participar i recordeu que... This is a public announcement with guitars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada