dijous, 15 de novembre del 2018

VVLTURES+SERCH A LA SALA ELS PAGESOS



Tres anys desprès de la publicació del primer treball, l'EP "Birdcage" (La Produktiva, 2015) i de diversos concerts, VVLTURES (Joan Vargas a la veu i teclats), Al Chief a la guitarra principal, Fran DM a la guitarra secundària i segones veus, Nielpher al baix i Caveman Pitt a la bateria) es van posar a treballar en el que seria el seu primer llarga durada.
Desprès d'un llarg i complex procés de composició, ja tenien a punt les cançons d'aquest nou treball, titulat "Please, Keep The Spaceman Alive" (Flor y Nata Records), en el qual els son industrials i foscos del primer treball evolucionen cap a un so més espacial i psicodèlic, tot això sense perdre gens d'allò que els caracteritzava i feia especial a "Birdcage": son compactes, tenebrosos i melancòlics.

"Please, Keep The Spaceman Alive" és un disc uniforme però contrastat al seu torn. Prova d'això és que es perdran les essències post-punk que tant han prodigat tant en el seu anterior treball com en directe, i bona prova d'això és el seu primer single, "Hiroshima", una descàrrega de potència punk  amb tocs electrònics inspirats en sons lleugerament orientals.


SERCH. és un projecte musical on el grup s´endinsa en sons minimalistes i electrònics i indaguen en la llibertat sonora a través de cançons sense línia divisòria i amb un marcat caràcter d’ànima crooner. Després de publicar el seu disc debut “New” (2015), ara presenten el seu segon treball “Bastard” (2017) .Un disc, definit per la mateixa banda, més complet, ballable, amb sons durs i més proper a tendències actuals del rock, sense perdre l’essència electrònica de la banda. Grans tornades i bones cançons.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada