dimecres, 16 de maig de 2018

CETERIS I MAI EN CONCERT


Dins el programa LluiRL´art aquest divendres hi ha l´actuació del grup : CETERIS


i el mateix divendres a la sala ELS PAGESOS podeu disfrutar de la banda: MAI
Mai és una cover band de Barcelona amb un ampli repertori que abraça des del Blues, Blues-Rock i Americana fins a registres més animats i ballables com el Soul i el Hard-Rock d’estadi. No importa si és durant un dels seus elèctrics o si es tracta d’un acústic, transmeten sempre una enorme quantitat d’energia a l’escenari, on a més gaudeixen d’una gran complicitat. Dues paraules: energia i complicitat, que defineixen la banda, però també allò que comparteixen amb el públic.
 
Foundation, guitarres i veus. Eines simples per fer-les servir d’una manera creativa. La dinàmica com un membre més de la banda, passant del xiuxiueig al tro per fer embogir el públic. Veus potents i amb una rotunda presència escènica, harmonies vocals a 3, un esplèndid diàleg de guitarres i una base repleta de groove que sona com una locomotora.
 
Temes que abarquen des dels Stones, la Creedence o Janis Joplin fins a Amy Winehouse o Pretenders, passant pels ritmes enganxosos d’Etta James o Nancy Sinatra i altres temes més contundets de bandes com AC/DC o Led Zeppelin.
 
Passió per la música que transmet emocions, per Motown, des del Londres de finals dels 60 als pantans del sud dels EEUU, i amb alguna taca de greix arreplegada a un remot taller mecànic de Texas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada