diumenge, 4 de febrer del 2018

GOODFELLOWS


GoodFellows





Banda formada a inicis del 2010 a Cornellà .
Un anunci i un grup sense cantant, van donar peu a l'embrió de GoodFellows, tot i que  en aquell moment realment encara no ho sabíen. Inicialment, la banda estava integrada per 5 membres (2 guitarristes, cantant, baix i bateria), i el que va començar sent una idea basada en l'entreteniment i "passar-ho bé", es va anar convertint en un projecte més seriós. Encara que per a això, van haver de transcórrer alguns mesos, el pas de diversos integrants més, i passar a una formació de quatre membres, estructura que es manté fins al dia d'avui. A la fi d'aquest mateix any (2010) van oferir el nostre seu primer concert com a banda (coincidint amb l'aniversari del baixista), i des de llavors, no han parat, així ... després del pas de diferents músics, que han aportat el seu talent a la banda, arriben al dia d'avui.
Des de llavors i fins ara s'han succeït diferents membres, molts concerts, i la creació d'un repertori d'uns 25 temes propis i alguna que una altra versió. Aquest 2017 ha estat sens dubte el seu millor any, en què han quedat en 3a posició a la final del Festival Emergenza Barcelona, ​​i finalistes del Rock Battle Bands de Hangar05. En l'actualitat estan gravant el seu primer EP que properament sortirà al mercat.     
L´estil de la banda: hard rock, blues, funk, pop ... de tot una mica.Influencies : des de Metallica a Fito, des Extremoduro a Foo Fighters, des Led Zeppelin a Joe Jackson.
Des de març de 2017, GoodFellows està format per Juanjo López a la bateria, Víctor Sánchez al baix, Adrià Cadena com a guitarra solista i Ceci Canterla com a guitarra i veu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada