dimarts, 10 d’octubre del 2017

"MENTES DEPRAVADAS" BANDA TRIBUT A PARALISIS PERMANENTE



Si existeix aquest bloc és per la meva passió per la música i podríem dir que un grup, d'entre uns quants, va ser el que em va influenciar més en la meva joventut. Parlem de Parálisis Permanente, grup post-punk etiquetat sinistre aquells anys 80 i que ara seria anomenat gòtic.
Lletres de sexe, sado, de pel·lícules de terror, etc .... i amb una música que es diferenciaba de la massa valorada "moguda". Ells eren l'ovella negra d'aquella moguda.
El seu debut amb el LP "L'ACTE" va ser un impacte per a molta gent encara que abans ja havien publicat un Ep compartit amb Gabinet Caligari i en el què hi havia la cançó "Autosuficiència", tot un himne generacional per a molts de nosaltres en aquells anys i que encara ho és.
El grup liderat per Eduardo Benavente acompanyat de la inseparable Ana Curra es manifestaba com un dels grups amb més projecció del panorama musical de l'època però per desgràcia tot va acabar quan  anant a Saragossa després d'un concert van tenir un accident de cotxe on Eduardo va perdre la vida.
L'any 2012 Ana Curra ha tornat als escenaris interpretant sencer "L'ACTE" i encara es pot comprovar, que tot i el pas dels anys, aquestes cançons són plenes de vitalitat i energía.




Si ho voleu comprovar aquest divendres dia 13 d´octubre teniu una oportunitat unica. A les festes alternatives de Sant Feliu de Llobregat, LA PETITA, esta programada l´actuació del grup “MENTES DEPRAVADAS” banda tribut a PARALISIS PERMANENTE.


Jo de vosaltres no m´ho perdria !!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada